WORK

studio tennekes

… is een kleinschalig, en persoonlijk, ontwerp bureau die door nauw samen te werken met de klant tot de beste resultaten komt. Lekker recht door zee en met beide voeten goed op de grond zorgen voor een heldere aanpak die zijn impact zal hebben bij uw klanten.

Niets is onmogelijk totdat anders bewezen is!

Samen tot nieuwe ideeën komen … dat is mijn idee om de beste resultaten te behalen. Ontwerpen en fotograferen zijn slechts middelen om er te komen.

Groet,

handtekening

CONCEPT

Samen met mijn opdrachtgevers realiseer ik doordachte en goed vormgegeven projecten, zowel voor print als online toepassingen. Ik bedenk concepten voor visuele communicatie en heb alles in huis om onze ideeën te realiseren. Alles wat ik doe is een mix van disciplines, media en techniek.

Samen mooie dingen maken… het is te leuk!

ONTWERP

studio tennekes ontwerpt alles – van huisstijl en logo tot verpakkingen en promotiemateriaal. En het houdt echt niet op bij het grafische werk. Ik denk ook graag mee over het ontwerp van een gebouw, een interieur, een etalage of een tuin.

Ontwerpen doe ik samen met jou. Samen maken we mooie dingen die werken.

DRUKWERK

In deze digitale tijd is drukwerk misschien wel belangrijker dan ooit. Zeker als je je wilt onderscheiden van de concurrentie. Het begint natuurlijk met een visitekaartje, nog altijd een beproefd contactmoment met een mogelijke potentiële klant. Briefpapier, presentatiemappen, folders, flyers, posters, pennen, mokken, memoblaadjes, verpakkingen, billboards, auto’s, vrachtwagens… bedenk het maar en het is bedrukbaar.

Door onze jarenlange ervaring in de signwereld kan ik niet alleen alle soorten drukwerk voor je ontwerpen, maar zorg ik er ook voor dat het perfect wordt uitgevoerd.

WEBSITE

Wil je snel een opvallende, gebruiksvriendelijke en betaalbare website die scoort bij Google? Je merk optimaal en smaakvol presenteren? Je producten aanbieden in een webshop? studio tennekes bouwt state-of-the-art websites met alle denkbare functionaliteiten – en zorgt voor overtuigende content met een heldere indeling. Ik zorg voor korte en pakkende teksten, mooie en passende beelden en een heldere menustructuur.

Samen maken we een website die aansluit bij jouw wensen en eisen.

FOTOGRAFIE

Een beeld vertelt soms meer dan een lap tekst. Een goeie foto kan een hele campagne dragen. Professionele fotografie is een kwestie van talent, goed materiaal en oog voor beelden die passen bij jou merk of product. Goed beeld voegt iets toe aan de tekst en layout. Het brengt je communicatie tot leven.

Neem gerust contact met mij op voor onderscheidende beelden die passen bij jouw bedrijf, merk of dienst.