Verhuur folder
Folder
Folder
WORK

DRUKWERK

In deze digitale tijd is drukwerk misschien wel belangrijker dan ooit. Zeker als je je wilt onderscheiden van de concurrentie. Het begint natuurlijk met een visitekaartje, nog altijd een beproefd contactmoment met een mogelijke potentiële klant. Briefpapier, presentatiemappen, folders, flyers, posters, pennen, mokken, memoblaadjes, verpakkingen, billboards, auto’s, vrachtwagens… bedenk het maar en het is bedrukbaar. Door mijn jarenlange ervaring in de signwereld kan ik alle soorten drukwerk voor je ontwerpen en zorg ik er ook voor dat het perfect wordt uitgevoerd.

Bedenk het maar en het is bedrukbaar.

Het in ontvangst nemen van het bestelde drukwerk is altijd een spannend moment, zeker als het bijzonder of complex drukwerk is. Bijzondere steunkleuren, papiersoorten, vormen en vouwwijzen zijn manieren om iets opvallends in elkaar te zetten. Het begint natuurlijk allemaal met het concept. Als dat is goedgekeurd door de klant begint het overleg met de drukker. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de ideeën uiteindelijk te uit te voeren. Mijn credo daarbij is: niets is onmogelijk.

Het blijft een bijzonder moment als je het eindproduct in handen hebt en het nog mooier is dat wat je ervan had verwacht. Daag mij maar uit! Ik help je graag met drukwerk dat indruk maakt.